Nabehandeling Protocol

Na een behandeling ervaren de meeste mensen een branderig gevoel, dat vergelijkbaar is met zonnebrand. Daarnaast zal er zwelling ontstaan zowel boven als onder de ogen. Deze reacties kunnen per persoon verschillen en kunnen soms langer aanhouden. De reacties horen bij het natuurlijke genezingsproces en in sommige gevallen kan de roodheid en zwelling tot 10 dagen aanhouden. Koelen mag niet na de behandeling, het stopt krimping van de huid en belemmerd het eindresultaat!!


Direct na de behandeling brengen wij een Accor crème aan die prettig aanvoelt, maar ook wond herstellend en antibacterieel werkt. Deze crème krijgt u ook mee naar huis elke avond en ochtend aanbrengen.
Daarnaast krijgt u een poeder mee deze kunt u gebruiken als u het gevoel heeft dat het behandelde gebied nat wordt.

Bij het genezingsproces van het behandelde gebied ontstaan heel kleine korstjes op de kleine gaatjes die met plasma pen in uw huid zijn gemaakt. Deze zullen vanzelf loslaten (niet krabben of wrijven). Deze korstjes houden ongeveer 7-10 dagen aan en verdwijnen dan weer vanzelf. Zolang er korstjes op de huid zitten probeer de huid zo veel en zo lang mogelijk droog te houden. (denk hierbij aan douchen zweten etc.)


Wat je niet moet doen:
– Zolang de korstjes erop zitten niet sporten
– Zolang de korstjes er op zitten niet de sauna zwemmen
– Zolang de korstjes er op zitten niet koelen
– Zolang de korstjes er op zitten geen bedekkende make up (foundation) gebruiken alleen die in de salon te verkrijgen is
– De eerste 12 weken niet in de zon of onder de zonnebank

Als uw huid weer is genezen na ca 10 dagen, adviseren wij het gebruik van zonnebrandcrème (SPF factor 50) om zonnebrand te voorkomen tot minstens 3 maanden na de behandeling. U dient blootstelling aan zonlicht en zonnebanken zo veel mogelijk te vermijden, het gebruik van een afdekkende zonnebril is aan te raden.

Het resultaat is optimaal na ca 3 maanden i.v.m. de collageenwerking. In sommige gevallen is een tweede of derde behandeling nodig voor een mooi resultaat.

Deze herhalingsbehandeling kan na ca. 3 maanden plaatsvinden en krijgt u 50% korting op de herhalingsbehandeling. *

Wanneer u deze nazorginstructies goed opvolgt, werkt dit mee aan een snel herstel van uw huid.

Het nazorg pakket bestaat uit:
– Speciale Accor crème waar alles inzit.
– Accor poeder die u alleen hoeft te gebruiken als u het gevoel heeft dat het behandelde gebied nat wordt.

Bij te kopen:
– Camouflage poeder voor na dag 1 € 2,50
– Handwaaier voor na de behandeling € 2,00

* Bij het niet naleven van de juiste nazorg behandeling vervalt de 50% bij een herhalingsbehandeling.

<script>
<script>