Voor De Behandeling

Voor we gaan starten met de behandeling nemen we eerst de intake met u door.
(lees voor u een afspraak maakt eerst de contra indicaties door zodat u zeker weet dat de behandeling door kan gaan.)

Er worden voor en na foto’s gemaakt, die dienen als referentie voor de controle.

Na het invullen van het toestemmingsformulier gaan we het te behandelen gebied verdoven met verdovende crème, dit laten we even goed intrekken voor we starten. Het kan zijn dat de crème thuis al moet worden aangebracht.
Dit betekent niet dat de behandeling pijnloos zal zijn maar het is veel beter vol te houden.
Deze verdovingscrème dien je zelf mee te nemen dit gaat op recept van de huisarts en heet Emla verdovingscrème.

Na het inwerken verwijderen we een gedeelte van de crème, op dit gedeelte van de huid gaan we starten. Er worden zeer kleine “stipjes” gemaakt met de Plasma pen. We raken de huid niet aan, maar we blijven ongeveer 1 a 2 millimeter boven de huid. De plasma pen maakt een soort boog in de huid wat lijkt op een bliksemflits. Hierdoor krimpt de huid gelijk. We houden de pen telkens een ruime seconde boven de huid hierdoor trekt de huid samen en word er opnieuw Elastine en Collageen geactiveerd deze behandeling zorgt ervoor dat de Elastine en Collageen gestimuleerd word, waardoor het 2 jaar lang actief blijft.

De behandeling duurt dus niet lang, om u een idee te geven zijn we bijvoorbeeld +/- 15 min bezig met 1 ooglid. Na de behandeling heeft u direct geen pijn meer het kan hoogstens een beetje branderig aanvoelen.

Na de behandeling heeft de huid 7 tot 10 dagen nodig om te herstellen. Houd hier dus ook rekening mee met de afspraken die u in de week na de behandeling inplant. Dit houd tevens in dat je in je herstel tijd geen make up mag dragen alleen de camouflage poeder die verkrijgbaar is in de salon.

Na de behandeling kan de behandelde plek rood en dik worden, dit is een heel normaal proces en u hoeft hiervoor niet naar de huisarts te gaan.